fredag, juni 18, 2010

Var rädd om dig

Tänk på att hela kroppen tar upp det du använder, även utvärtesprodukter. Var rädd om dig och de dina använd rena naturliga råvaror och akta dig för tensider(det som löddrar) Det är mycket starkt


Ginesis-serien tillverkas i Florence, Alabama i USA och är helt igenom naturprodukter, som hämtat sina beståndsdelar från ett stort antal av naturens egna oljor och extrakt.
Ginesis produkter är fria från skadliga kemikalier, som t ex sodium laureth sulfat, sodium lauryl sulfat och propylenglykol, billiga men skadliga industriella bulkkemikalier som förekommer i praktisk taget alla schampo och balsam som säljs på den svenska marknaden. Kemikalier som i många fall klassas som cancerogena och som faktiskt används för avisning av flygplansvingar (!)
där mycket stora säkerhetsföreskrifter råder för flygplatspersonalen.

Ingredienserna i alla Ginesis Schampo och Balsam blev Kosher certifierade 1996 (OU-Orthodox Union-Kosher certification). Det är ytterligare en garanti för att de inte innehåller syntetiska kemikalier, att de är äkta.
Ginesis produkter används för att motverka håravfall, klåda, mjäll, fett & torrt hår och hårbotten, missfärgning m.m.
Ginesis positiva effekter är väldokumenterade i USA och sedan många år också i Sverige. Vi kan bara konstatera konstatera att responsen ifrån alla nöjda kunder överträffat alla våra förväntningar.
Ginesis produkter är genom sin unika formula naturligt skyddade mot bakterieangrepp och nedbrytning. Det ger en hållbarhet på mer än 30 månader, oavsett när produkten öppnas. För säkerhets skull är produkterna ändå märkta med 6 månaders hållbarhet efter öppnande.

Läs mer om Ginesis under "Produktinfo" och "Användning" i menyn till vänster!
Återförsäljare för Ginesis Naturprodukter (hälsobutiker, frisörer, skönhetssalonger)
sökes i hela landet. Bli först i din region! Kontakta oss för mer info.



Ingredienserna i alla Ginesis Schampo och Balsam blev Kosher certifierade 1996 (OU-Orthodox Union-Kosher certification). Det är ytterligare en garanti för att de inte innehåller syntetiska kemikalier, att de är äkta. Ginesis schampo och balsam är de enda produkterna på marknaden som fått detta certifikat.
Ingredienser - Förklaring
Cetyl Alcohol - En naturlig fet alkohol, utvinns ur kokosnötolja, allmänt använd som uppmjukande och stabiliserande medel i vårdande och fuktgivande behandlingar (emulsioner).
Citronsyra - (citrusämnen), fuktighetsupptagande, desinfekterande, sammandragande. Rengöringsmedel, reglerar pH värdet i produkten.
Citric acid - En naturlig, ätbar organisk syra, använd för att justera pH.
Cocamide - Én renande olja som utvinns ur kokosnötter, och som hjälper till att
tvätta bort smuts och överflödigt fett, utan att lösa upp hårets naturliga och skyddande oljeskikt.
Cocamidopropyl Betaine - Utvinns från kokosnötter. Amfoterisk surfactant, används som rengöringsmedel. Känd för sina milt vårdande egenskaper och har egenskaper som motverkar irritation i hårbotten.
Filtrerat klorfritt vatten - Inte bara rent utan helt fritt från skadligt klor.
Fänkålsextrakt - Taget direkt från gröna och gula växter, är en vitaminrik produkt som också har lenande och lugnande egenskaper, perfekta för vården av känslig hud och hårbotten.
Grönmyntaolja - Används i många varianter, men Ginesis använder enbart den
renaste sorten av högsta kvalitet. Verkar lugnande på hud och hårbotten.
Guar Hudroxypropyltrimonium Chloride - Guarmjöl, fungerar som förtjockningsmedel med anjonaktiva tensider (de flesta) i schampo och tar bort den statiska elektriciteten som tensidernas negativa laddning skapar. Utvinns ur Guarträd.
Humleextrakt - Innehåller phytohormoner (hormonliknande ämnen i växter) som
har en uppmjukande och livgivande effekt genom ökad blodcirkulation.
Kamomillextrakt - Har en lugnande verkan på huden. För känslig och lättiriterad hy och till baby.
Lanolin - Ullfett (med vatten) är likt den mänskliga hudens fett och absorberas lätt. Skyddande, mjukgörande och effektivt fuktbevarande. Antistatisk effekt t ex i balsam (mikroskopisk mängd). Ej att förväxla med lanolin utan vatten som kan irritera huden.
Mintbalsam/Melissextrakt och Mistelextrakt - En unik sammansättning som anses ha antiseptiska egenskaper på luftburna bakterier. Den har också en positiv effekt på onormalt fet hud, och används i Tyskland för akneproblem.
Morotsextrakt - Bra för eksemhud och torr hud. Innehåller Betakaroten (provitamin A). Används också som färgämne.
Naturligt glycerin - Utvinns från växter (till skillnad från syntetiskt glycerin som
idag anses utgöra en cancerrisk). Naturligt glycerin bleker inte hårfärgen, vilket kan vara fallet med syntetiskt glycerin.
Pepparmintolja - (Menthol) Starkt antiseptiska egenskaper. Vidgar blodkärlen vilket ger en omedelbar känsla av kyla och därefter bedövning - behagligt på insektsbett och klåda, eksem.
Röllekaextrakt - Ett växtderivat som anses ha antiinflammatoriska egenskaper och som rekommenderas för känslig hud. I orientaliska länder används det flitigt i uppfriskande och stärkande bad.
Rosmarinextrakt - Används som antioxidant/konserveringsmedel i allt som innehåller mycket fett - vegetabilisk olja, fett och fettlösliga ämnen, feta preparat som t.ex. hudolja, salva och örtolja.
Talltjärolja - Används vid mjäll, eksem och irriterad hårbotten. Källa:örtagubben och Ginesis(produktnamn)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar