måndag, november 08, 2010

Bakslag och förstoppning

Hejsan allihopa ute i etern.. Nu har jag inte skrivit på ett bra tag så jag lär väl datera upp mig litegrann. Jag har ju skrytit över hur pigg jag vart och vilken enorm energi jag har efter operationen. 

NU har jag fått bakslag. JEPP! Det är min förbenade höft som då visserligen har spökat från och till från ca år 2001, Jag har ju innan op:n känt att jag har5 inflammation avv någe slag i den.. 

Korrekt enligt läkaren jag besökte förra tisdagen.. Såå hon skrev ut en anti-inflammationskur på 3 veckor, med 500mg Naproxen och 1st 1g(forte) Alvedon, som skall tas tillsammans 2 ggr / dag.. Alvedonen kan jag även ta vid behov.

Sammtidigt ungefär med detta har jag börjat tappa hår.. JIppi! NOT!  Men jag har nu börjat med lite fler vitaminer , multikvinna och Hårkontroll.. Hoppas det skall hjälpa.. Klart de gör!!"  Har tänkt då läkaren strängt avrått mig att springa i trapporna på jobbet att i stället ta hissen, det är ju inte så lätt då man är energiknippe och det tackvare - 18 kg.. Men Ragnar var med och gadda ihop sig med läkaren, så vad kan jag göra..
Tänkte faktiskt försöka komma mig till Gimo och börja simma 1-2 ggr i veckan, det stärker nog upp min inflammerade höftmuskulatur, det är det enda jag kan komma på som inte belastar.. Det trökiga som medföljt av denna medicin är att jag blivit stenhård i magen,det är gräsligt  rent ut sagt... Bakslag!!!!!

Men nu ska jag sluta tjöta och ni som läser ha de bäst
"Höres"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar