lördag, september 19, 2009

Hodilary hodilary, hoppsan vilken dag!

I dag borja dagen med onodigt tjafs, som ordnade upp sig och vi for pa en underbar dagsutflykt, till samhallet Skivsjon som hade bade mack och en icaaffar. Dar fikade vi nere vid en badplats, sedan bar farden vidare runt en vacker sjo. sedan pa tillbaka vagen mot Ramsele akte vi in pa lite smavagar, jag tro vi akte sakert 1 mil i allafall da vi hamna vid en underbar skogs myrtjarn, vi fortsatte en aning langre till dess vagen tog slut dar fann vi tva baracker.

Sedan fortsatte vi tillbaka hem mot Ramsele igen och sedan av mot helsingborg, jajjamen du horde ratt! har finns vasteras, carlsberg , Sunnansjo, Lyback, jaaa skit coolt, lite drygt dock att de finns i olika socknar, tro sjalv bestamt att det var gardsnamn fran borjan som togs med om nan flyttade pa sig.

Det vart en helt ljuvlig dag med sol och himmelska hostfarger, de aer sa skont att fa komma sig ut, och jag tror Tess njot som matte och husse, sadan fantastisk hund hon aer, man kan ha henne los overallt.

Nu ska jag ga till koket och fa mig nagot till livs, de blir nog spaggetti och kortfarssas a*la Ragnar, mmmmmmmmmums!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar